Narrowcasting:

Installatie:
MDB Networks heeft vakkundige engineers in dienst voor het monteren van de beeldschermen, het plaatsen van de players en het aanleggen van de benodigde bekabeling. Omdat er verbinding moet worden gemaakt met het internet kan er worden gekozen om te koppelen aan een bestaande internetaansluiting.

Wij beschikken over de expertise en middelen om de beeldschermen op een juiste plaats op te hangen, samen met u kiezen we een geschikte plaats voor ophanging. Hierdoor vergroot u de kans om uw gewenste doelen te bereiken. We maken gebruikt van professionele beugels om de monitoren aan op te hangen.


Data

MDB Networks is de installateur voor het installeren van uw wensen op het gebied van data netwerken en communicatiesystemen.

Telecom

MDB Networks verricht alle telecom en non- telecom werkzaamheden die op een site worden uitgevoerd. Werkzaamheden die essentieeel zijn om de site goed werkend en bereikbaar te laten zijn

Narrowcasting

MDB Networks heeft vakkundige engineers in dienst voor het monteren van de beeldschermen, het plaatsen van de players en het aanleggen van de benodigde bekabeling.


© 2016 MDB Networks v.o.f.