Telecom:

MDB Networks is uw partner voor het aanleggen en realiserern van GSM, UMTS en LTE netwerken.
Als geen ander weten wij hoe we dergelijke communicatienetwerken moeten bouwen, onderhouden en hoe we ze betrouwbaar en beschikbaar houden.

MDB Networks heeft al meer dan 8 jaar ervaring met het aanleggen en realiseren van telecomsites.
Van radioplanning tot acquisitie en van engineering tot bouw. Mobiele opstelpunten in masten, schoorstenen, tunnels tot op daken.

Overal maakt MDB Networks mobiele communicatie mogelijk!

MDB Networks werkt voor diverse telecomaanbieders o.a. KPN, Vodafone, T-Mobile en Tele2.

Site Maintenance:
MDB Networks verricht alle niet telecom werkzaamheden die op een site worden uitgevoerd. Werkzaamheden die essentieeel zijn om de site goed werkend en bereikbaar te laten zijn. Dit varieert van onderhoud en periodieke inspecties van bijvoorbeeld;

> Toegangsprotocollen.
> Controle op elektra-installaties
> Veiligheids- en gezondheidsinspectie
> Visuele inspectie van o.a. staalconstructies, bliksem/aardingsinstallatie, bekabeling, connectoren, cabinetten, antenne's, microwaves, bouten en moeren op roest en beschadiging.
> Functie controle van accu's

Naast het onderhoud besteden we veel aandacht aan de veiligheidsaspecten zoals toegankelijkheid, het keuren en vervangen van veiligheidsrailen/veiligheidslijnen.

Site Bouw:
MDB Networks heeft monteurs in dienst met ruime ervaring in de site bouw van bijvoorbeeld;

> KPN
> Vodafone
> T-Mobile
> Tele2


Site Demontage:
MDB Networks demonteert complete bestaande telecominstallatie's vanuit masten, schoorstenen, dakopstellingen en kerken. Ook voor het verwijderen van complete vakwerk masten.

Data

MDB Networks is de installateur voor het installeren van uw wensen op het gebied van data netwerken en communicatiesystemen.

Telecom

MDB Networks verricht alle telecom en non- telecom werkzaamheden die op een site worden uitgevoerd. Werkzaamheden die essentieeel zijn om de site goed werkend en bereikbaar te laten zijn

Narrowcasting

MDB Networks heeft vakkundige engineers in dienst voor het monteren van de beeldschermen, het plaatsen van de players en het aanleggen van de benodigde bekabeling.


© 2016 MDB Networks v.o.f.